Napsala:
Adéla

Co je Maderoterapie a jaké jsou její hlavní výhody pro tělo a mysl?

Maderoterapie se za poslední roky těší stále větší oblibě. Tuto proceduru si zamilovaly, jak ženy, tak už dokonce i někteří pánové.

V čem je maderoterapie tak výjimečná a jiná od ostatních procedur

Maderoterapie je zkrášlující procedura pro naše tělo, ale je velmi prospěšná i pro zdraví a mysl. Velkým benefitem této procedury je např. to, že je 100% přírodní a neinvazivní.

Kde se maderoterapie vzala

Nejrůznější terapie dřevěnými nástroji se praktikovaly již po celá staletí převážně pro léčebné účely. Ale až v 90. letech se v Kolumbii začala formovat nová a jedinečná metoda přizpůsobená i k estetickým účelům – maderoterapie.

Dnes je dokonce maderoteroterapie považována za nejefektivnější techniku v estetických a terapeutických postupech.

ZÁKLAD JE SPRÁVNÉ ROZLYMFOVÁNÍ

Maderoterapie je speciální masážní technika, která se provádí pomocí dřevěných nástrojů, které jsou tvarované tak, že dokonale kopírují křivky masírovaného místa.

Masáž vždy začíná ručním aktivováním lymfatických uzlin, tzv. „rozlymfováním“. Následují rytmické a dynamické tahy dřevěnými nástroji, které jsou vedeny v jednom směru, a to k lymfatickým uzlinám.

Maderoterapie není „jenom“ masáž

Maderoterapie je skvělá pro ty, kteří se jednoduše chtějí cítit lépe. Maderoterapie nám pomůže k lepší postavě – redukuje celulitidu, zpevňuje a tvaruje postavu, ale dokáže ulevit i těžkým oteklým nohám, nastartuje lymfatický systém a metabolismus. Jedná se také o silně detoxikační proceduru celého organismu.

Ač se to možná nezdá, jedno s druhým úzce souvisí. Pro redukci celulitidy a nerovnosti v podkoží je velmi důležité prokrvení, stimulace lymfatického systému a metabolismu. Nastartováním lymfatického systému v těle se vylučují toxiny a škodlivé látky, které si jinak tělo ukládá do zásob a způsobují nevzhlednou pomerančovou kůži. Díky maderoterapii se přirozeně obnovují základní principy fungování našeho organismu.

Maderoterapie celkově uvolňuje nejenom tělo, ale i mysl. Spojení masáže, dřeva a příjemné atmosféry má pozitivní vliv na naši náladu, odbourává stres a napětí. Viditelné účinky této procedury pomáhají ženám ke krásnějšímu tělu , ladnějším křivkám a k většímu sebevědomí.

Vyzkoušejte u nás maderoterapii i vy

Maderoterapie těla v našem studiu vychází na 900 Kč. Pro nové klienty/klientky, jsme si připravili oblíbenou akci 1+1 zdarma. Protože věřte nám, jakmile si jednou maderoterapii vyzkoušíte, budete chtít další a další. Můžete si u nás také zakoupit celou kúru 10ti návštěv za zvýhodněnou cenu 8 000 Kč.

15/9/2023

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz